EasyCFM.COM ColdFusion Forums / MS SQL Server Related Issues / How can i use checkbox in sql server and coldfusio

   Reply to Discussion | New Discussion << previous || next >> 
Posted By Discussion Topic: How can i use checkbox in sql server and coldfusio

book mark this topic Printer-friendly Version  send this discussion to a friend  new posts last

Alsafwa
08-04-2007 @ 10:40 AM
Reply
Edit
Profile
Send P.M.
My Gravatar!
Powered by Gravatar
New Member
Posts: 8
Joined: Aug 2007

Hi all,

How can i use checkbox to insert data to my database with sql server 2000

because i got this error when inserted my form to the database.....

[Macromedia][SQLServer jdbc Driver][SQLServer]String data would be truncated

Please Help

Be Smart...Be Informed
Hozaifa Alsafwa

CJ
08-05-2007 @ 1:06 AM
Reply
Edit
Profile
Send P.M.
My Gravatar!
Powered by Gravatar
Administrator
Posts: 4262
Joined: Oct 2002

that (rather vague) error message means that you're trying to insert data into the db that's longer than the db is set up to handle.

it likely has little to nothing to do with checkboxes in the form.  it's about the value(s) that you're trying to insert and the maximum length that the database fields are set up to accommodate.

-CJ-
@ #coldfusion/DALNet
http://charlie.griefer.com

Teachers open the door. You enter by yourself.
—Chinese Proverb

Alsafwa
08-05-2007 @ 2:13 AM
Reply
Edit
Profile
Send P.M.
My Gravatar!
Powered by Gravatar
New Member
Posts: 8
Joined: Aug 2007

Thank you very much.........:) Wink
and thanks for help

Be Smart...Be Informed
Hozaifa Alsafwa


Website Designed and Developed by Pablo Varando.