EasyCFM.COM ColdFusion Forums / MS Access Related Issues / import fixed width

   Reply to Discussion | New Discussion << previous || next >> 
Posted By Discussion Topic: import fixed width

book mark this topic Printer-friendly Version  send this discussion to a friend  new posts last

dduck1934
02-08-2010 @ 3:23 PM
Reply
Edit
Profile
Send P.M.
My Gravatar!
Powered by Gravatar
Senior Member
Posts: 264
Joined: Sep 2004

I need to know what exactly is happening behind the scenes in the macro TransferText "Import Fixed Width" with text files.  I need to duplicate this in Coldfusion and I cannot see what that macro is actually doing.

From what i know it uses a spec which tells the start and stop positions of the columns, but what i dont understand is how it is skipping over rows.  It seems to skip over rows that dont follow a certain pattern.

Dont know if anyone can help.

dduck1934
02-08-2010 @ 9:10 PM
Reply
Edit
Profile
Send P.M.
My Gravatar!
Powered by Gravatar
Senior Member
Posts: 264
Joined: Sep 2004

Looks like i need to convert acImportFixed method to Coldfusion.  Im not sure exactly what the acImportFixed method is doing under the covers


Website Designed and Developed by Pablo Varando.